Esprit Edge

Välkommen till ESPRIT EDGE!

Vi släpper en uppdatering av ESPRIT-produktlinjen och vi ville ge dig några spännande nyheter. Förutom en mängd nya funktioner och förbättringar är en av de första sakerna du kommer att märka ett produktnamnsbyte. Med den kommande releasen kommer ESPRIT TNG att ändras till ESPRIT EDGE.

Så vad handlar det om?

Vi är fast beslutna att ständigt utveckla, förbättra, förbättra och förnya. Vi ville ha ett namn som inte bara återspeglar vårt löfte till dig, vår uppskattade kund, utan också vår vision att ge dig möjlighet att hålla dig i framkanten av tillverkningsteknik.

Som den främsta CAM-lösningen byggd på äkta digital tvillingteknologi är ESPRIT en del av Hexagons produktserie dedikerad till att hjälpa tillverkningsföretag att uppnå maximal produktivitet, inklusive DESIGNER för CAD för tillverkning och designrecensioner, Datanomix för produktionsintelligens på verkstadsgolvet och automatiserad maskin övervakning och NCSIMUL för processimulering, verifiering och optimering.

Denna produktionsbearbetningssvit av CAD/CAM, processoptimering, intelligens på verkstadsgolvet och funktioner för automatisering av arbetsflöden gör det möjligt för maskinverkstäder att uppnå operativ excellens i tillverkning av diskreta delar, verktyg och komponenter på CNC-maskiner, från prototyp till produktion, över branscher som sträcker sig från medicin till flyg och mer.

Detta tillåter oss att inte bara integrera de bästa funktionerna och teknologierna från hela vår portfölj i ESPRIT-produkten, utan också att utveckla sömlösa integrationer med kompletterande erbjudanden för att leverera optimerade arbetsflöden – från offert och design, till kvalitet och leverans.

Vad betyder detta för dig?

För kunder som använder ESPRIT TNG kommer du att märka en namnändring till ESPRIT EDGE. Detta kommer att ha en liten effekt på namn och kataloger som används på disken. Annars är detta en vanlig TNG-programuppdatering utan förväntad väsentlig skillnad till din programvara, användargränssnitt, användarupplevelse, efterbehandlare, projektfiler, etc.

För kunder som använder ESPRIT 2K kommer denna ändring inte att påverka din produkt. Vi släppte nyligen version 2023 av ESPRIT 2K i juni och kommer att fortsätta att utveckla nya funktioner och funktionalitet i vårt pågående arbete med att stödja denna produkt.

Vi ser fram emot att dela ytterligare uppdateringar med dig när nästa versioner är tillgängliga.

Välkommen till utvecklingen av CAM-programvara för produktion. Välkommen till ESPRIT EDGE!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *