När du väljer ESPRIT som din programeringslösning blir du medlem i en världsomfattande gemenskap av tillverkare understödda av ett internationellt nätverk av återförsäljare, utbildningsinstitut och DP Technology-kontor. Slutanvändare (tillverkare) får sälj-, service-, och teknisk support genom detta globala system. Styrkan i denna gemenskap försäkrar att alla ESPRIT-användare får ut maximalt från deras programvaru-, och maskininvestering. 

ESPRITWeb

ESPRITWeb är den centrala online-punkten för ESPRIT-gemenskapen. Den innehåller uppdaterad produktinformation och länkar till alla andra ESPRIT online resurser. ESPRIT-biblioteket innehåller artiklar, tekniska bulletiner, nedladdningar, svar på vanliga frågor, servicepackar, makron m.m. ESPRIT diskussionsdatabas är där ESPRIT-användare kan kommunicera öppet med varandra om erfarenheter, lösningar, tekniska frågor och bästa sättet att utföra saker på. SupportWeb är DP Technology’s web-baserade system för effektiv hantering av lösning av kunders problem.

Läs mer om ESPRITWeb

ESPRIT de Corps tidsskrift

DP Technology håller också kontakt med ESPRIT-gemenskapen genom publicering av företagets tidsskrift, ESPRIT de Corps. Läsare håller sig uppdaterade om de senaste finesserna och CAM-industritrender. Verkligalivet-kundexempel som studerar tillverkningsutmaningar lösta med ESPRIT. Även extra produktinformation på ESPRIT’s senaste finesser finns tillgänglig exklusivt i ESPRIT de Corps.

Läs mer om ESPRIT de Corps Magazine

ESPRIT World Conference

Varje år anordnar DP Technology en samling av ESPRIT CAD/CAM-användare, utvecklare, återförsäljare och OEM-tillverkare från hela världen till ESPRIT World Conference. Deltagare spenderar fyra produktivitetspackade dagar fyllda med 32 timmar av med tekniska sessioner, medan konferensluncher och speciella tillställningar ger ett flertal tillfällen för nätverkande mellan kollegor och tillverkningsindustriledare.

Läs mer om ESPRIT World Conference

Utvecklarnätverk

Våran vision är att förse NC-programmeraren med en komplett svit av programvaruverktyg för varje möjlig NC-programmerings uppgift. På grund av alla olika typer av NC-maskiner är många individuella krav svåra att identifiera, låt oss ändå se till att det finns resurser för att utveckla dessa. Traditionella NC-programmerare har använt “makros” för att lösa dessa problem. Vi har ett bättre svar! Genom att tillåta add-in teknologi i ESPRIT, uppmuntrar DP dig (tredje part) att skapa add-in makros inte bara för din egen skull, utan för att hela världsomfattade ESPRIT’s gemenskap ska få nytta av det också. “Vi uppmuntrar våra användare att skapa dessa add-ins. Sedan kommer vi att marknadsföra dem till hela tillverkningsindustrin” säger DP. “En användare som skapar en add-in kan välja att det är ett gratisprogram, och därmed inte ta betalt. Eller så kanske de utvecklar något som är väldigt sofistikerat – en kommersiell applikation – och då sätta ett pris.”

Läs mer om Developers Network

ESPRIT in Education

ESPRIT’s utbildningsprogram ger ingenjörs-, och tillverkningstudenter samt lärare prisvärd tillgång till världens bästa Windows ®-baserade CAM-programvara. Som industriledande är ESPRIT den ideala plattformen för utveckling av kunskap och erfarenheter som kommer att bli vitt tillämpat på ett fullt spektra av G-kod programmering, CNC-bearbetning och CAD/CAM-applikationer.

Läs mer om ESPRIT in Education